Over ons

Uniquestate.com is een online vastgoedplatform met een groeiend nationaal en internationaal aanbod van bijzondere, unieke en interessante woningen. Op uniquestate.com bieden wij u relevante informatie aan over de woningen, villa's en resorts die op de site worden aangeboden. Kandidaat-kopers begeleiden wij in het aankoopproces: We inventariseren van de woonwensen. Vervolgens presenteren wij passend aanbod aan u. Veelal wilt u de locatie of woning in de wereld eerst zien voordat u besluit te kopen. Periodiek organiseren wij een Fly-See-Buy reis. U reist af naar de bestemming en eenmaal aagekomen, bieden wij u een meestal een driedaags programma aan. 

Fly See Buy reis

Op dag 1 ontvangen wij op de bestemming. Wij vertellen u vervolgens hoe het programma eruit ziet onder het genot van een drankje en hapje. Daarna doen we een rondleiding in de woning of op het resort. 

Op dag 2 is vrij te besteden. Vooraf heeft u ons laten weten wat u die dag graag wilt doen. Voorbeeld: U wilt op een fraaie golf 18 holes-course in de buurt een rondje lopen. Wij regelen voor u vooraf de flight en vervoer.

Op dag 3 is in de ochtend ruimte en tijd gereserveerd voor bijvoorbeeld een gesprek met een parkmanager, de projectontwikkelaar of de hypotheekadviseur. In de middag heeft u een gesprek met een makelaar van Uniquestate.com om de laatste details en /of het koopovereenkomst door te spreken en te tekenen.