Ottomon Village

07470
van € 156.490,- tot € 749.000,- v.o.n.

Beschrijving

Ottoman Village is een luxe villacomplex met 124 villa's met een oppervlakte van meer dan 70.000 m². De villa's liggen midden in het bos van Avsallar, verborgen voor het lawaai van het verkeer en de drukke straten.
Het in Ottomaanse stijl gebouwde dorpscomplex bestaat uit 124 vrijstaande en semi-vrijstaande villa's gebouwd over een perceel van 70.000 m². De villa's zijn gebouwd als een mengeling van traditionele Ottomaanse en mediterrane stijl. Iedere villa heeft uitzicht op de bossen, bergen en / of de zee en staat garant voor ontspanning op een rustige plek.
Er zijn 4 type villa's beschikbaar variërend van 144 tot 300m² oppervlakte. en liggen op ongeveer 2 km van een van de beste stranden in de Turkse Rivièra - Incekum-strand met fijn zand, blauwe zee, strandbars en watersportfaciliteiten. In de zomer rijdt er een pendeldienst van en naar het strand voor de villa-eigenaren.
Ottoman Village, vertaald uit het Turks, Incekum betekent fraai zand, verwijzend naar de mooie stranden. Toeristen uit heel Europa komen jaar in jaar uit terug voor hun vakantie om te genieten van het strand, de zon en de groene vlaktes van het Incekum-gebied. Een korte wandeling naar Avsallar toeristisch centrum met alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf in Incekum Alanya.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 144-500 m²
Aantal woningen 24
+ Lees meer

Recent bekeken