Veelgestelde vragen

Aankoop

Wij hebben begrepen dat KLM vanaf maart 2019 met direct vluchten op Tampa luchthaven vliegt.

Ha, dat klopt en dat is ook een van de pluspunten van dit resort. Er zijn zgn. boat slips beschikbaar en zijn exclusief voor de eigenaren van het resort.

Bij iedere woning of resort staat een makelaar vermeld. Neem contact op via het contactformulier en hij of zij neemt zo snel mogelijk telefonisch of via mail contact met u op. Voor Tradewinds Homosassa Marina Resort kunt u contact opnemen met Ronald Peters.

Onder bepaalde voorwaarden is dat mogelijk.

Ja, dat is inderdaad mogelijk. Het team van Uniquestate heeft voor u een driedaags programma op het resort klaarstaan zodat u het resort in alle facetten goed leert kennen. U boekt zelf uw reis naar Florida. Op het resort wordt u door ons verwelkomd. Het Unique Fly Buy programma ziet er in grote lijnen als volgt uit: Dag 1 ontvangen wij u met een lunch of diner en leggen wij u ons driedaagse programma uit. Op dag 2 begeleiden wij u in een dagdeel op een activiteit dat u eerder aan ons hebt aangegeven graag te willen doen.

Denkt u aan een middag golfen op een fantastische golfbaan in de buurt of u gaat op een boot lekker vissen op tarpon in de rivier of in de Golf van Mexico.

Op de laatste dag krijgt u meer informatie over het kopen van een villa op het resort of krijgt u naar wens informatie over het aankoopproces, juridische zaken en hypotheekadvies. Hiervoor is dan een financieel expert aanwezig.Daarna bent u uiteraard vrij om er enkele dagen vakantie aan vast te plakken. 

Ja, de woning mag verhuurd worden en kan het gehele jaar verhuurd worden. 

Uiteraard is het mogelijk om te overnachten in een modelvilla. Zo ervaart u zelf hoe het is om op dit buitengewone resort te verblijven!
Ja echter het bedrag wordt in mindering gebracht op de aankoopsom wanneer u een woning koopt.

Kosten koper (k.k.) betekent, dat de koper alle kosten verband houdende met de overdracht van de aangekochte woning voor zijn rekening neemt:

- Overdrachtsbelasting; 
- Notariskosten voor de opmaak van de akte van levering; 
- Kadasterkosten voor inschrijving akte van levering. 

Naast deze kosten dient de koper, ook rekening te houden met:

- Notariskosten voor de opmaak van de hypotheekakte; 
- Kadasterkosten voor inschrijving hypotheekakte. 

Nee, afhankelijk van het type wordt deze door de projectontwikkelaar gebouwd. 

Recent bekeken