NIEUW IN VERKOOP: 19 villa's Domaine de Gascogne, Le-Plan-De-La-Tour, Frankrijk

 

BINNENKORT IN DE VERKOOP
In het departement Gers, net buiten Masseube is de bouw van 19 villa’s van start gegaan. In deze streek, gelegen in het zuiden van Frankrijk, vindt u mooie landschappen, veel ruimte, eigentijdse dorpjes en historische bezienswaardigheden. De steden in dit gebied met de vele wijngaarden hebben een mediterraans karakter. Deze regio, gelegen tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee, staat bekend om de fameuze gastronomie en romantische sfeer. Golf de Gascogne is een unieke combinatie van rust en ruimte met tal van bezienswaardigheden in de directe omgeving. U bent bovendien binnen een uur rijden bij de Pyreneeën. 

Voor de villa’s bevindt zich een golfbaan zodat u, gezien het aangename zachte klimaat, het gehele jaar kunt golfen. De omgeving van het Domaine en de luxe villa’s bieden u beiden alle mogelijke comfort voor een heerlijk verblijf.

U bent al de trotse bezitter van een Franse villa vanaf EUR 129.990,-  von, ex btw. VIVE LA FRANCE!

Wilt u meer informatie over de type villa's, prijzen, de omgeving?  Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.  

Recent bekeken