Vakantiehuis kopen in Turkije. Is dit het moment?

De euro is in Turkije steeds meer lira waard. Bovendien is de spaarrente lager dan ooit. Veel buitenlanders grijpen deze kans om goedkoop een tweede woning in Turkije te kopen. Uit cijfers van het Turks statistisch instituut TurkStat blijkt dat de woningverkopen aan buitenlanders in juli 2018 stegen met 65% ten opzichte van het jaar ervoor. Dit komt doordat de euro steeds meer Turkse lira waard is.

 

De meeste kopers zijn afkomstig uit het Midden-Oosten. Nu de prijzen dalen, hebben ook steeds meer Europeanen interesse. Woningen zijn vandaag 15 tot 20 procent goedkoper dan in het begin van 2018.

Turkije aangenaam vakantieland

...de daling van de lira trekt nu logischerwijs veel buitenlandse kopers aan. Buitenlanders hebben vaak een vertekend beeld van Turkije waardoor ze het niet aandurven om te investeren in een vakantiewoning. Het is nochtans een aangenaam vakantieland. Er is 3.000 km kustlijn, prachtige bergen, je kan skiën, je kan lekker uit eten gaan voor een appel en een ei. Investeren in onroerend goed in Turkije is momenteel een slimme zet….Bron: Secondhome

Uniquestate biedt diverse projecten aan in Alanya, Turkije

Wij bieden op dit moment diverse nieuwbouwprojecten in Alanya aan. Het gaat om hoogwaardige appartementen ( gemeubileerd mogelijk) dat u kunt kopen voor uw eigen gebruik. Wilt u een of meer appartementen aankopen om vervolgen te verhuren? Gelet op de lage prijzen momenteel en een goed rendementsperspectief een zeer interessant alternatief om te investeren. Ga nu naar ons aanbod.

Recent bekeken